Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tentamina

Vårgillets tid, dagen andas ut
doften som lapplisan letar.
Glänsande är alkomätarens ampull,
onykter parkering förbudet.

Sjung om studenten, passé
knytblusar målar plakat
med färg från urdrucken påse
återvunnet blev ordet kavat.

Mörkrets dimmor, dronten irrar
förvirrad bland buskens trånga passage.
Hur många väggar muntans frågor
blev labyrintens trigonometriska idé.

© Bosse 29 april 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-29 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten