Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid å de å sånt

Ju äldre jag blir, desto kortare blir årstiderna;

Våren en inandning

Sommaren några andetag

Hösten en utandning 

och Vintern

en utdragen suck




Övriga genrer av Sommarnattsljus
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-29 19:19



Bookmark and Share


  aol
Underbart väl formulerat, kan bara hålla med ditt fina diktarjag.
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus