Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massa arv i arvsmassa

Neandertalaren sitter trött i sin ärvda fåtölj gäspar slött och bligar slugt mot sin vän. Hästsvansklädda flicka, snart genetikens lagar går att i hennes framtid spåra, min artfrämmande person.
Min arvsmassa skall du få som framtidsgåva, men vilken under kommer då att ske, du väna sapiensbarn ur släktet Homo.
I framtidens ljus blir jag din avkommas far i evighet, men under över alla under ingen kommer någonsin att se mysteriet i mina gener. Dessa med sin dolda magiskt dansande spiral.
Min mor din mormor var, bland min arvsmassa dold för att aldrig uppdagas mer.
Mysteriets cirkel blev sluten när ormen bet i sin svans.

© Bosse 1 Maj 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten