Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin och en kåt kvinna

ett glas vin blir två, blir tre
bestämmer mig för att gå ut
och vad är det för fel på det
lite ensam ibland sen vi gjorde slut

försöka dränka alla tankar
glömma allt allvar
inte ens tänka på att tänka några tankar
inte ta nåt ansvar

bara bli full, bara för sakens skull
träffa nån gåtfull, oskuldsfull brud –
få mig ett knull
ååh vad skönt, Herre Gud...

vakna i hennes säng
med henne, denna gudomliga brud, tätt intill
lite hett, vått dagen efter- häng
hon är omättlig, hon är kåt, hon vill –
en gång till och ännu en gång till...




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 835 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-01 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff