Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen eller en natt

hon var
en tusen eller en natts historia




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-29 10:52



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
LOL...

Den var bra. Den bokmärker jag! <3
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff