Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Choklad-cookies klockan 02 på natten

äter ett kex
och ett till och ett till
inte ens doften av sex
ingen skillnad hur mycket jag vill

försöker somna igen
men mardrömmarna ger mig ingen frid
längtar mig sjuk efter en vän
en som finns där, en som känns, en som har tid

kexen börjar smaka illa
- det finns en gräns - efter ett tag
ska det i min själ bli stilla
innan natten blir dag?




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-18 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff