Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segra

 

 

 

gatans mest maktlystna jubelidiot

tar på sig skrällig uniform

    multiplicerar med

korkad melodram

  och licens

att ljuga

 

hurra

hurra

 

huraaaaaaaaaaaa




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka