Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite smuts

lite smuts ska det vara
för att poesi ska uppstå

psykisk sjukdom, alkohol, tabletter,
taskig ekonomi, ett allmänt trassligt liv

är utmärkta ingredienser
för bra skrivande

bara välj och vraka
ta vilka du vill av dessa
eller ta dem alla om du känner för det

men var lite försiktig –
det är en tripp som inte lämpar sig
för den svage




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-01 22:36



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
rostspik:

:-D
2023-10-21

  rostspik VIP
Mellanchefer med padelkompetens har just inget intressant att meddela om existensens utmarker. Därför funkar de lika bra som poeter som sumobrottare i bolsjojbaletten.
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff