Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pay your bill

 

Livets lotteri slinker ingen förbi
Fel slags kotteri, fel ska du förbli
Att du jagar vill, det ser alla lagar till
Recept på refill kan du utantill
Dyrköpt lott, en nit du fått
Inget är gratis som du förstått




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 01:18



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Det var någon som sa " man skall inte
bekymra sig över dagens problem, för
man får nya i morgon" det ligger en
hel del sanning i det. Vi fokuserar ofta
för mycket besvikelse över de dags-
aktuella motgångarna, en del blir till
och med positiva överraskningar senare.
Bra text!!
2018-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2018-06-06

    ej medlem längre
Det är inte ofta man får det man önskar här i livet, många gånger blir det besvikelser istället!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP