Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"What´s hardest for a woman isn´t losing him. It´s forgiving herself for falling in love with his potential knowing she saw the warning signs." cushandwizdom


"Act like life is a Blessing, & it starts feeling like one."

tele2

hem och skura under sängarna

och diska

och moppa golven

och skura lister

solen skiner

skratta?

med vem?

Gud sänder personer som jag behöver

arg

arrrrrgghh

se mig

älska mig

välj mig

celebrate mig

diskar själv

älskar mig själv

så ensamt

inte naturligt för mig

jag vill vara tillsammans

ber om Välsignad gemenskap

Augustinus bön
"... Min Gud och Fader, Dig vill jag anförtro allt vad jag har emottagit från Dig.
Då skall jag inte förlora.
Du giver beständig och säker trygghet.
Ty Du, o Herre, har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt,
Till dess det finner ro i Dig. Amen."




Fri vers av Ess VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-02 15:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP