Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Koreas nationalfågel


Koreas skata

Koreas nationalfågel är en skata
Skator för ett jävla liv
och de gillar mycket kiv
Men de är ändå ganska svåra att hata

Ledarna tog två små kliv
men gigantiska för sitt folk
och de behöver ingen tolk

På OS gick de under samma flagga
och politiker var det lätt att ragga

Stäppens ryttarfolk gav dem pilbågen, en gång
Nu enas de under VM i Ping Pong

Trump har en "Skallig" örn
och skriver ju ofta på Twitter
Han får sig nog en törn
på skator biter inte kvitter!

Att ena Korea
blir knappast på rea

Zonen är fyra kilometer bred
"Lägg ner missil och pilbåge
så kan två halvor bli en genom fred
Ni har redan en fredsbåge"




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-05 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP