Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagskväll

dag går mot kväll
vill inte vara snäll

vill ta mig ett rus
hitta på nåt bus

dra ut på stan
och leva lite fan

ragga upp nån brud
sen hem och föra oljud

i min skrangliga säng
har denna dikt nån poäng?

nu ska ni den slippa
och jag får pippa...




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 595 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-05 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff