Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=Fjl6gbzS2Mk&index=2&list=FLlb5bH3k0XVyWGKW73hE0lw&t=2s


anakronistiskt surr som surrar iväg

kärlek

Sanning

evig Kärlek

flugsvärmar som distraherar

bin som surrar

snart är dom borta

både i rummet och i tiden

anakronistiskt surr som surrar iväg

"A friend loves at all times,
And a brother is born for adversity." Proverbs 17:17




Fri vers av Ess VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-05 22:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
TYcker om.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP