Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivhalaren

Låt mig försjunka
i bönens rikedom
där mina önskningars värld
skall återuppstå
ur sin drömda tillvaro.

Jag ber om nåd
jag ber om lycka
bönen ger tröst
bönen är min Gud.

© Bosse 6 maj 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-06 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten