Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hysch-Hysch!


Silentium



Hur uppstod tystnaden

som fick tiden

att krypa ner i sin ask

och livsseglen

att ruva på vind



Varför flög fåglarna

endast åt ett håll

när flygbladen spred aska

och hyschmentaliteten

började segdra




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-06 13:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och flyger de verkligen på rygg över Tierp?
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP