Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bortglömda rummet

det bortglömda rummet
släcker sin lampa
för att kunna se
i mörkret

och hitta sitt eget ljus




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-07 21:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ljuset finns inuti var och ens huvud
2018-05-10

    ej medlem längre
Den här texten upplever jag som en pendang till den gamla väckelsesången: som när ett barn kommer hem om kvällen.
2018-05-08

    Sefarge VIP
Upplysande
skriftat!
:}
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson