Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattetid och vid vila med min tomat

Lägg handen på en kudde och köp en tomat.
Införskaffa genast en tomat.
Holland eller holm på quist.
Det är viktigt att du och din tomat har tyst runt omkring dig.

Tomat är ingen frukt. En tomat duger till allt annat än en hand.
Håll inte handleden allt för böjd.

Använd tomaten så normalt som möjligt i lätta dagliga aktiviteter

Hjälp inte till med tomaten i den friska handen. Aldrig någon sin
för då dör du!

Låt inte tomaten hänga ner den första tiden.
Be till jesus och höll tomaten högt

Tomaten är guds frukt.
Människor har andra handhållna frukter.

Tomater är viktiga.
V ikti gare än o s s




De lyckliga kompisarna - Tomat
https://www.youtube.com/watch?v=AH7ekIKWGIM




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-07 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B