Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkbänken som balkong

parkbänken som balkong
har svårt att reda ut begreppen

klassiska motiv slickas i öronen
av popkulturens förenklade slutsatser

pornografiska sanningar tränger in i
seriösa lögners rövhål utan att se

gruvschakten som utarmas av skvallerpressen
hushållen som vägrar att sortera sina sopor

brutna löften gör karriär
som utsikter utan begränsning
infriade löften svetsas ihop
av industrin som byter kroppsdelar

de utslagna hamnar på
parkbänken som balkong




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson