Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära spöken


När jag drar fram er
ur garderoben
kan jag förlåta.




Fri vers av lalanda
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-06-07 16:33



Bookmark and Share


  noname_realmind
Fyndigt, klokt, fokuserat.
Och dräpande enkelt! :)

Mycket bra, rubrik och allt!
2006-06-17

  Fredrik Stillesjö
Hej lalanda!

Det här känner jag igen. För mig är det dock så svårt att få ut dem. De vill gärna vara kvar och ställa till det. Bra i alla fall. Hälsar vännen Fredrik
2006-06-07

  Rachel Roth
det svåra är väl att ta ut dem
så att man ser tydligt vilka de är
men visst är förlåtelse befriande!
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke