Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästen i himmelen

hästen i himmelen
sträcker ut sig
som kvinnan på jorden
sträcker ut sig

barnet knyter ihop sig
utsträckt
för att kunna sänkas ner
utan att slitas itu

av kvinnan på hästen
som ger kvinnan på jorden
sitt moln

så hon ska kunna födas på nytt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-09 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson