Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenens smärta

stenens smärta är berget
som slungas mot människorna
med hovar

konturen förstod aldrig
varför de var dömda
till undergång

Styx är en flod
ingen tunnel

att korsa




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-12 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson