Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasor på vinden

Det river min själ att lämna allt
men på något sätt
kan det bli bra
På något sätt
kan det ordna sig
en dag
Och de säger ju att
det kan ge något nytt
och trots allt
Ja trots allt
är ju hela världen på flykt

Vem
är

jag

att våga stanna kvar



Det river mitt hjärta itu
att lämna

Allt det här
Allt jag är
som trasor på vinden
ingenting värt

allt som är mig kärt

Men på något sätt
På något sätt
måste allt bli bra
Ja allt
måste ordna sig
en dag

För annars, annars, annars,
var det ingenting värt
att lämna
Allt
som var mig kärt




Fri vers av renberg
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-12 23:45



Bookmark and Share


  Stisse
Det är fint skildrat detta svåra att lämna och gå vidare. Men det öppnar upp för något nytt och ofta oväntat.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

renberg