Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda

Du är mitt ljus

Mitt hopp för världen

Om du kan andas,
andas jag

Om du kan skratta,
skrattar jag

Om du kan älska var det värt
att lämna allt
som var mig kärt




Fri vers (Fri form) av renberg
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-13 00:04



Bookmark and Share


  sotlugg
hade gillat ett mer specifikt ord än "ljus" - låga, skimmer, något inte lika vanligt
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

renberg