Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fåglar

Ondskan förblir den frånvarande kärleken
allt kändes nu som gudomligt förmedlat.
I nattsvart tystnad skapade vi smärtsamt framtiden
kropparna letande efter ett gemensamt mål.

Förblev edsvuret när vi växlade ring.

© Bosse 13 maj 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-05-13 11:30



Bookmark and Share


  sotlugg
lite kryptisk

är det den frånvarande kärleken som är ondskan

vad innebär gudomligt förmedlat

hmm
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten