Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräckligt långt inne

tillräckligt långt inne
river ljuset en mur
du inte trodde fanns

döden har många ansikten




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-14 19:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett av dem var Bengt Ekeroths.
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson