Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vad himmelen tillåter

Allt vad himmelen tillåter

Vi träffades och vi blev kära vi älskade varandra
Stigen som ledde till vår kärlek folk skulle klandra
Det passade inte dem att vi skulle få liva våra liv
För alla visste och hade mycket bättre alternativ

Det pratades om hur barnen skulle ta detta med giftemål
Allt verkade vara som om vi hade för mycket kolesterol
Vår kärlek var så stor att månen fick ramla ner
Två hjärtan som slår samma slag är vårt högkvarter

'Till slut stod vi inte ut med alla tillmälen och så elaka
De ska få se att vi når himmelen,ändå allt ni förotsaka
Tabletterna verkade sakta men vi sjönk in i denna dimma
Hand i hand såg vi långt där borta denna eviga ljusstrimma

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-15 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj