Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryter viljorna itu



Så kom natten
in i skymningen

Tvivlet gör skuggor mot träden
kärleken är så mångsidig

Doften av jord och gräset
som bryter viljorna itu

Jag ska bära dig över hindrens smärta

Jag ska vaka i gryningen
när solen väcker allt till liv

Och där ska du få vara
den du är




Fri vers av Ubuntu
Läst 672 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2018-05-16 21:57



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Mycket bra diktat om det viktiga mellan två.
2018-09-14

  catharina.jerbo VIP
”Doften av jord och gräset
som bryter viljorna itu ”

fantastiskt!
2018-07-07

    carinamnm
Makalöst vacker! Den tycker jag mycket om!
2018-05-22

    ej medlem längre
Som att födas i ljus. Riktigt fint!
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu