Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första kärleken, första initiativet. Är det obesvarad kärlek?


Hopp om kärlek - rädsla för förnekelse

Saknad

Sorger
Svider
Sargad

Lycka

Lovande
Lidande
Lida

Ompysslad
Oönskad

Reser
Rester

Evig
Eländig

Tillgivenhet
Taskighet

Artig
Avig

Närhet
Nakenhet

Pålitlighet
Plågsamhet

Varmhet
Vidrighet

Solidaritet
Syndighet

Hoppfullhet

Hopplöshet




Fri vers av For now, for once and forever more
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-16 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

For now, for once and forever more