Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska någon utan att våga ta steget mot ett svar på känslorna


Kär - på avstånd

Ensam
Fundersam
Förvirrad

Kärleksjuk
Själ så mjuk
Galen

Suktar
Fruktar
Lider

Okoncentrerad
Ofokuserad
Orkar inte

Förälskad
Förargad
Drömmande

Finaste människa
Älskade person
Underbara man

Det är jag som tänker på dig




Fri vers (Fri form) av For now, for once and forever more
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet om hur det kan kännas men har inga råd.
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

For now, for once and forever more