Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logik


Jag undrade
varför jag inte hade fler syskon

Hon svarade
att
det var oljekris
och kalla kriget
och så var tillståndet i världen förjävligt
helt enkelt

Jaha
tänkte jag.




Fri vers av lalanda
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-06-07 22:17



Bookmark and Share


  Per Rydberg
'Och vad förstod den lilla flickan av detta??' Snyggt skildrat om hur vuxnas svar inte alls är något svar egentligen!
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke