Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Sorunda-Pelle , Hötorger X 17.20 del 2


Hyllning till Birgit Nilsson

La Nilsson i mitt hjärta
hon sjöng om kärlek
sorg och smärta

Hon var den sista av sort
som på alla scener stått
i vått och torrt

Hennes röst var underbar
skön ren och klar
en ren njutning för envar

Hon var en diva såklart
av speciell egen art
mycket vänlig och smart

Från åkrarna i Skåne
till all världens operahus
som ett klart skinande ljus

Som tur är finns rösten kvar
i hjärtat hos envar
som hennes skivor har




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-18 07:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fint skaldat och snygga rim, vet inget om henne
2018-05-20

  Marita Ohlquist VIP
En liten Skånetös som erövrade världen med sin fantastiska stämma!
Snabbtänkt och slagfärdig, finns många historier om det.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP