Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man ändra sig

vi hängde på krogen
tills den stängde

båda lika fulla
eller den ena fullare än den andra

sen hade sista bussen gått
”du kan sova hos mig” sa jag

vi kom överens om
att vi inte skulle knulla

”du behöver inte sova på soffan” sa jag
”det finns gott om plats i sängen”

två ensamma själar, båda lika kåta
ibland kan man ju ändra sig, vafan...




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-18 23:27



Bookmark and Share


  Nutiden
Själv hade jag tagit bort "vafan...", eftersom texten redan berättar mer än tillräckligt.

I övrigt, riktigt bra, kort berättat men ändå kött och känsla
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff