Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR GULDET BLIR VÄRDELÖST

Han ägde en Italiensk miljardvilla,
med en bar värdig en bartender,
tre lyxbilar i carporten,
miljoner på banken.

Han sa sig vara beredd skänka
bort allt,till den som kunde bota
hans cancer,
som gav honom högst en månad
kvar att leva.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2018-05-20 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP