Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Alicja Havsvind


Ode till havet

Havet är berusande,
slukar alla sinnen
porten till oändligheten
formar ögonen till smala springor.
Skimrar i grönt svart och blått
vräker sig mot klipporna,
sprider sitt skum över döda själar
Sprider skräck död och fruktan,
glädje hopp och längtan
På havet vill jag leva
där vill jag dö




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-20 18:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vacker
2018-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
direkt och klar havskärlek - gillar!
2018-05-20

    Sefarge VIP
Oceaners längtan
Öppnade just upp
sig.Tack inför
Utsikten!
:)
2018-05-20

  Viksten
Mycket fin text

2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP