Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlösa stegar

bottenlösa stegar öppnar alla nycklar
låsen som lyser upp rymden

vågorna klättrar på horisonten
begränsningen som växer genom att krympa

utplånad till intet
har den allt
och kan röra sig överallt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-24 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson