Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

205 nu – tämligen tidig e-middag. Ba+ fung//////////////////

//////////////////italic/text/foerec… wow, måhända. Wow not (ac) wrong. Mångsbodarna… Kung Bore (Borensberg) […] Motala] et | c. Vättern (Lång/ /Sjö) {LS} fung. 

FF (FET/ /FORM) FUNG.

Vänlig-
en… fbzw.

OCTD 

Omnejden
City
Town
Data 

–––––––––––––––––– wow. Sound not (ac) wrong.

Foto (111/ /102) foerek.

20180525 [5] fung… fung.

Fuzzy Fiddle (FF) Fung.

Författaren funderar.

É… é. Foerecómmër. Ë… wow.

Wow… °F (—) fung.

Ba+ fung.

············································ pynt fung.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-05-25 16:01



Bookmark and Share


  farbror zwed


_____________________/¯·
    20180525 (FR) FUNG.
    25/5 (5) fung. Summering <10000/     /25> pågår… wow.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\_·
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed