Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som skrevs för närmare 15 år sedan som kan vara värd att lägga upp på nytt.


Fiskaränkans sång (i repris)

Det skymmer, jag vandrar vid havet,
som susar och brusar så matt.
Och intet jag finner ger svaret;
Var vilar min kära i natt?

Det viskar i vindar och vågor;
Det nynnar i dyningens svall.
Jag brinner av saknadens lågor -
Min längtan till honom är allt.

Till havet jag giver den ringen,
min älskade gav mig en gång.
Så ensam och älskad av ingen
jag sjunger till havet min sång.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-27 08:24



Bookmark and Share


  walborg
Älskvärt och vemodig - Ferlin!
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L