Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andäktigt

Instängd morgonandedräkt,
från kudden bredvid
Funderar på orden som aldrig sades
Vilar de där?
Det vi inte kan kamouflera
i ögonblicket




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-27 08:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vansinnigt fin text.
2018-06-01

  Bjarne Nordbö
Jag hoppas det. Du gör det otroligt starkt i litet kraftfullt format.
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol