Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunnar Hilen skrev något. Det lästes och kommenteras sedan. Här är min kritik. Vårvindar pilska... Det bästa med Barnkanalen är att det inte är sexuella anspelningar i den. Den frigör kanske själen, men kroppen lämnas att svälta.


Kritik på en text (1691) tre rader X tre verser






Att förvänta sig att vuxna
(det är barn som vuxit upp och förlorat känslan,
men vunnit det vuxna perspektivet)

skall ha tålamod att vänta på något slags resultat,
de verkar inte ha barns
'bästa' eller 'barns perspektiv' i tankarna.

En sådan där text
som är så viktig att komma ihåg,
i mer än fem minuter.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-29 11:10



Bookmark and Share


  ULJO
Hoppas nog att man kan bära barnasinnet långt in i vuxenlivet. Det behövs
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP