Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                              Måhända en [1] haiku fungérar.

Textbörjan blev 1 

formellt äventyr. Tiden

går. Farbrorn skriver.

 

Tiden går. Således.

Farbrorn räknar och skriver.

Även är jämn… yes.  

 

Okay så. Kaffe och

någon typ flarn. Det

är havre på gång.

 

Räknedosan är

inte igång nu. Den är

på service. Howdy…

 

det är fel på 1

hypotenusa. Lär bli

smärre faktura.

 

Matematiken

fungérar. Plus före mi… 

nus. Genus prolog. 

 

Datéring pågår.

Summan blir plus. Färg är 1 

option. Lång essä.

 

Fundéringen forts.

Punkten fung. Poeten provar.

Plus före check sum.

 

Datorn är igång.

Den är varm. Bilden flimrar.

Oerhört få wrong.

 

Pingvinen är nöjd.

Den är typ Humboldt pingvin.

Ingen apa hörs.

 

Zoo är vad Pro är.

Tre är vad Två är. Fjorton

är klockan var dag.

 

Studenten surfar.

Nätet är 1 tillgång… yes. 

Yës… måhända. På

 

förekommen an-

ledning. Lagom bäst är 1

antydan. Just nu.

 

Texten är inte

fel-sökt… än. Julgranen är

importérad. Den

 

är (tämligen) grön.

Fortfarande. Okay så.

Vällingen väntar.

 

Dramatiken är

bestämd form, yes. Nu

är inte nu. Nu

 

är 2 tecken. Bok-

stäver är fler tecken än

2 tecken. Yes är

 

1 form av ja. Tid-

en… går. Inte mycket nytt.

Sommaren pågår.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-05-29 16:28



Bookmark and Share


  farbror zwed
________________________________

20180529 är fräsch data (info) code i…

pågående arbete.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Format(et) etikett […] førekommèr.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
·························································

-------------------› ‹-------------------

[ff] fung… wow.

2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed