Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

179 Just Nu. Wow. Programspråket <> är inte (ac) [%] oävet./

179 Just Nu. Wow. Programspråket <> är inte (ac) [%] oävet. / är 1 (en) viktig [important] antydan. Textbredden (bf) är [%] okay <121/ /101> enligt pågående manuál. Bokstaven á är [ae] integrérad – wow. Italic text førek7979mmèr. Ë… ë. Fungérar? Rimligèn. Fler frågor? Eventuèllt. Även måhända (97/ /102) førek7579mmèr. 22/7 mä… 355/113 – fung. Bingsjö (Ø) fung… humppa, på förekommen anledning. Även (csn) fung. @… fung. Bigrammet ng är [Bengt] inte (%) fel. Eller: wrong. Lars <11100/ /70> Fung. 1953… på denna text- eller program-rad-en. Faktura [#] är FORMÈLLT <84/ /111> okay data code. WOW… HAVRE <e/ /F> FLARN <n/ /70> Fung. Färg (color) är [FORMÈLLT] 1 eller ett (en) option. Optioner är inte (ac) bestämd form. BF är (formèllt) 1 eller ett [en] bigram. ÄVEN: tecken-par.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ff… fluffig.
_________ ff… fluffig. Typograféring <10000/ /25> på-
går. WOW… 70x100 mä <> 50x70 (cm) FUNG.

///////////2044/////////\… fung.

\n… fung.

Italic text <11101/ /ae> är inte (ac) alltid perfekt men fungérar här och var. NÄR VAR HUR [1953] REFERENS… okay.

REFERENT innehåller RENT – parentes(èr) førekommèr. Ë… ë.

Ampersand <100/ /102> fung. È… è. 
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________

Grejen med brev <31/ /ae> är (emellanåt) frimärket = ft – Microsoft <11101/ /102> førek7579mmër… yès.  

Objektivt nog. Enligt manuálën.

  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-05-29 17:18



Bookmark and Share


  farbror zwed








_____________________
                     17:18 fung.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
·····································

2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed