Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The man who asks a question is a fool for a minute. The man who does not ask, is a fool for life." Confucius


men fråga och respektera svaren

önskar att han vill göra det fint här

att han vill bära hem god mat för 2000 kronor

varför?

är så fri med honom

men han vill inte

fast jag blommar

och galopperar på vidder

jag är fri

hej här är jag

nej tack

jag går från dig

jag väljer inte dig

jag vill från dig

jag vill härifrån

jaha

jag gjorde mitt bästa

med att vara mig själv

hur får jag vara med en människa som jag är fri med

här hemma?

som vill vara med mig här hemma?

men fråga

och respektera svaren

"Someone took that same situation you been complaing about and won with it." @pastorkeion




Fri vers av Ess VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-29 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP