Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oasen

eremiten är en fågelsvärm
ovädret som slog sig ner i öknen
för att undvika guds vrede

tårarna växte upp
till en underbar oas
som raserades varje natt
av förhistoriska monster

som sakta kryper närmare
den som vill erövra oasen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-31 10:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den vreden kan man aldrig undgå.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson