Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara kort infall, drömmerier


Skadskjuten 3; istället för medicin - lättja och svärmeri

 

 

Just nu letar jag efter en hund. Det har jag  inte gjort tidigare i hela mitt liv! Eller, kanske, men aldrig skaffat någon i varje fall.  Kanske kommer jag att göra det nu. Istället för medicin. 

De gångna veckorna var det vandringskängor och dito ryggsäck som införskaffades trots rätt besvärliga fotproblem.  Och precis innan snön smälte var det långfärdsskidor som hittade hem till mig.

Solen värmer utanför och ogräset superfrodas i köksträdgården. Det är skönt där. Men bekvämare här. 




Övriga genrer (Kåseri) av Sommarnattsljus
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-01 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus