Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Borttappad. Skrivet av Sune Andersson. Kommentaren min liknar en limerick, bara att en del läsare vill anmärka på att eftersom den saknar ort, i första raden, är rim.


Kritik på en text (2411) rim




Poesi på berättande rim
sätter ens hjärna i trim
talar hjärtat till för utom
känslor därtill just dessutom
som frossad på likt 'sim'.

(Sim som i hundra meter fjäril.)



(Texten har legat till sig
i utkast sedan 2018 06 01)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-02 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP