Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendets styrka

Första gången vi satt bredvid varandra
När du vände dig mot mig
Log med hela ansiktet
Dina ögon drunknade jag i redan då

Insåg att de jag hade i min relation var värdelöst
Att jag enbart varit ensam och tagit första bästa
Kände inte rätt, men lurades av att testa gränserna

Det var där och då det definitivt var över mellan henne och mig
Den glädjen du gav när vi prata,
Slog mitt liv i spillror

Visste inte vad jag ville
Tänkte inte lura dig
Ville inte lura mig själv igen

Vi är nu en del av samma gemenskapskrets
Arbetade frekvent i plugget
Innerst inne blir jag avundsjuk på andra
När du inte är i min grupp

Vill kasta mig ut
Kasta ut ett nät
testa vingarna och se om de är besvarat

Men låser sig för mig
När jag ser din glädje med din brorson
Att du är så glad över barn
Att du är äldre, vän och samma plugg

Låter löjligt men nu när de är 3 månader tills vi ses igen
Då ska jag tänkt ut vad jag vill
Vad jag är beredd att satsa

Det är glädjen av att se dig le
Risken att tappa vänskapen
Göra det awkward för hela gruppen

Vill egentligen bara säga till dig
Varje gång du varit missnöjd över hur du sett ut
De gångerna jag sett dig utan smink
När du varit vaken i ett dygn

Det är de tillfällena jag inser
Att du är det vackraste
Hur mycket glädje du sprider







Fri vers av Tobbe sune
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-16 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe sune
Tobbe sune