Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnet ditt

Tänk på allt vatten som runnit förbi i bäcken
Alla träd som växt sig stora
Alla blommor som blommat, och dött
Alla skratt, som frammanats av andra

Alla timmar i salarna, '
Alla timmar vid datorn
Alla liter i strupen
Alla sömnlösa nätter
Alla försök att hitta rätt

Alla dagar som grytt
alla kvällar som skymts
Alla strålar som värmt
Alla löv som fallit

Trodde allt skulle ha begravt känslorna för dig,
Bara höra ditt namn så är jag tillbaks i din famn.




Fri vers av Tobbe sune
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-03-18 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe sune
Tobbe sune