Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på fritidshus i en Sommarlandskap.

 

 

Livet på landet är Guds avgudadyrkan ovärderlig enklaven.

 

  • Sommarstacken av trä måste ordnas, bruten stubbe och staplade en mur vägg på flera rader upp till taket på träbåten.

 

De små katterna staplas ihop i en korg med bland hasselnötter.

Kattungar  har öronen i ett öra och deras skarpa spetsiga öron hörs när deras mamma kommer med en mus att leka med.

 

 Gräset med alla slags fältblommor, balanserar luften med pepparmint och akacia,

De färgstarka lupiner  är stora och fragmenterade stämningen runt stugan är stor vad måste göras om dem är giftiga?

  Hos   grannar  mittemot med servitut och ingen kan hålla de kvar eller på avstånd för att inte få hennes gräs trampad även när det når ingångsdörren. Helt enkelt pratar för dem själva. Ingen vill röra ett grässtrå vi väntar på regn i tyst bön.

 

Ett gul blommande latin, som är den inkarnerade Leeuwarden och en blomma, låter sig sköta en skuggad trollkarl bland magnolia-trädets blommande gröna,

 

Solen skiner, är på väg ett spjut uppåt  en hiss bara lite fördunklade blå himmel av instängdhet som lovar varm dag, en annan dag av värmeböljan, och du helt enkelt kan inte tänka dig att bryta grenarna och sparka stubbar för att ha ved för vintern.

  

Hemlagad vattenmelon glass i kylskåpet är igång, får det bli  nu med hesa halsar vi skall  sjunga på två röster sen diskar vi och hoppar i en bassäng hela brodern själskapet...

Vi är den mest exotiska land i hela välden och det är bra komma ihåg i alla årsväder.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2018-06-03 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP