Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan ha skrivits till ära för stadsligt Marathon... någon lördag för några år sedan. I lördags var det svettigt spring i massor på Stockholms gator. Undrar hur många som brottas på 17:e maj i vårt granna grannland.


Dagens tricks 2012 05 07




Färskt sågat och hälften brunnet
duktigt vunnet, kämpat o stunget
mil på mil och timmar minuter
kämpar som svurit och hejare som tjuter
kanske någon också därför skatter sig funnit.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2022-01-07 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP