Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta hände.

jag satt på min säng och grät,
plötsligt gick en rysning igenom
min kropp. jag tittade på sängen
brevid mig och sa:
\"morfar, du gör så jag fryser..\"
så slutade jag rysa.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-06-08 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_